Jazz Jackrabbit2

09.07.2008 20:51

Jazz Jackrabbit2 je uz velmi stara hra, ktora je obohatena dobrou grafikou. Mozete si nastavit maximalne hodnty tejto hry, lebo ani neseka.

V hre su 4 epizody a 1 epizoda ma 6 levelov. V leveloch musite zabijat nepriatelov, zbierat peniaze aby ste sa dostali do bonusovej mistnosti, zbierat diamanty, naboje. Su aj levelz, kde musite zabit na konci bossa. V leveloch vas cakaju aj rozne stity a to su: vodny stit, elektricky stit a ohnivy stit. Na zaciatku hry si mozete vybrat jeden z dvoch zajacov. Je to na vas, ci si vyberete "Jazza" alebo "Spaza". Rozdiely su medzi nimi taketo:

"Jazz": Ked 2x kliknete na Alt a budete nan stale klikat rychlo, tak "Jazz" bude pomaly pristavat dole(paragliding).

Pri stlaceni sipky dole a Alt "Jazz" vyleti hore, cim vie vyburat nejake bloky.

"Spaz": Ked 2x kliknete na Alt, tak vyskocite vyssie.

Pri stlaceni sipky dole a Alt "Spaz" kopne do smeru, kde je otoceny.

Podla mna "Spaz" je vyhodnejsi oproti "Jazzovi". Na konci 4. epizody musite zabit najvecsieho bossa koritnacku, ktora sa premeni na draka a zacne na vas slahat plamene. Da sa ho ale lahko odbachnut plamenometom. A plamenomet funguje aj na ostatnych bossov(az na kralovnu so stitom v 1. epizode v 2. leveli).

Hru zvladne kazdy a trva od hratelnosti hraca. Profik ju zvladne za 1 hodinu. Ale uz chcem este raz upozornit ze tato hra je fakticky stara.

Tu je video o tej hre:

 

S Pozdravom Counter Strike.

—————

Späť